NAŠA PRIČA

PREDSTAVLJAMO VAM NAŠU DJELATNOST

Početak firme Med-prom datira iz 2000. godine kada je osnovana kao porodična firma. Dugogodišnje iskustvo u pčelarstvu i želja da tržištu ponudimo najkvalitenije pčelinje proizvode odredilo je naše ciljeve poslovanja. Radimo po svjetskim standardima u proizvodnji meda i pčelinjih proizvoda, njihovom pakovanju i distribuciji širom Bosne i Hercegovina.

image
image

SA PREKO 20 GODINA ISKUSTVA MI NASTAVLJAMO DALJE

Glavni proizvodni program su vrste karakteristične za područje naše zemlje: livadski, bagremov, kestenov i lipov med. Takođe vršimo pakovanje proizvoda-robne marke za druge proizvodjače i maloprodajne sisteme sa prilagodjenim dizajnom i po zahtjevima kupca. Med-prom je višestruko odlikovan na velikom broju sajmova pčelarstva u raznim kategorijama. Najznačajnija priznanja su zlatne medalje u kategoriji livadski i kestenov med, te srebrna medalja u kategoriji lipov med. Pored meda iz vlastite proizvodnje imamo dugogodišnju saradnju sa pčelarimakooperantima na teritoriji čitave države, te vršimo stalni otkup meda. S obzirom na to da je od samog početka odziv kupaca bio izuzetno veliki, potražnja je postala veća od mogućnosti ponude. To je zahtevalo ubrzano širenje proizvodnih kapaciteta firme. Tako da danas kompanija posluje u novoj odobrenoj pakirnici sa kapacitetom preko 100 T godišnje.Te svoje proizvode pakuje na najsavremenijoj opremi iz EU, Hrvatske i BiH. Naši proizvodi su pakovani uz poštovanje Haccp principa. U želji da svoje proizvode konstantno poboljšavamo i prilagođavamo zahtjevima potrošača, 2014.smo uradili kompletan redizdajn naših proizvoda te ih predstavili pod nazivom Medar, dok se naše aktivnosti odvijaju kroz slogan: Sa nama je slađi dan. Kompanija je 2015. dobila rješenje za izvoz Federalnog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva te je naš objekat upisan u jedinstven registar odobrenih i registrovanih objekata i određen mu je kontrolni broj 2-609.

Naši proizvodi su pakovani uz poštovanje Haccp principa. U želji da svoje proizvode konstantno poboljšavamo i prilagođavamo zahtjevima potrošača, 2014.smo uradili kompletan redizdajn naših proizvoda te ih predstavili pod nazivom Medar, dok se naše aktivnosti odvijaju kroz slogan: Sa nama je slađi dan. Kompanija je 2015. dobila rješenje za izvoz Federalnog Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva te je naš objekat upisan u jedinstven registar odobrenih i registrovanih objekata i određen mu je kontrolni broj 2-609.